Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0: «Πάτησαν» τους «ουραγούς» οι Κρητικοί με «καυτό» Ντουρμισάι

Superleague 1, ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0: «Πάτησαν» τους «ουραγούς» οι Κρητικοί με «καυτό» Ντουρμισάι
ΦΩΤΟ intime

Με δύο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι στο πρώτο δεκάλεπτο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στην 9η αγωνιστική της Superleague 1 και βρέθηκε στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας έστω και με ματς περισσότερο.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος δεν λέει να… σηκώσει κεφάλι, αφού με την έκτη ήττα του σε εννιά αγώνες, παρέμεινε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, με μόλις τρεις βαθμούς, από τρεις ισοπαλίες στη σεζόν.

Το παιχνίδι

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στην άμυνα του Ατρομήτου για να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0 στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Ντουρμισάι φρόντισε να “καθαρίσει” από νωρίς και την υπόθεση νίκη, αφού με φοβερό πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-0 υπέρ της ομάδας του, χαρίζοντάς της ουσιαστικά τη νίκη.

Ο ΟΦΗ ήταν “κυρίαρχος” και στη συνέχεια του πρώτου μέρους και θα μπορούσε να έχει αυξήσει το προβάδισμά του, αλλά κάποιες κακές επιλογές τους στέρησαν ένα τρίτο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχασαν τη μοναδική μεγάλη του ευκαιρία στο 82′, με τον Κολούρη να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά, μετά από ενέργεια του Κλωναρίδη.

Το 2-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τη 2η νίκη του στη σεζόν, αλλά να φθάνει τους 12 βαθμούς, αφού έχει και 6 ισοπαλίες. Αντίθετα, ο Ατρόμητος είναι σταθερά τελευταίος με μόλις τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – Ατρόμητος

ΟΦΗ: Επασί – Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης – Γκαγέγος, Μεγιάδο, Τοράλ (77’ Ναμπί) – Λάμπρου, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Φαν Ντάιντεν (63’ Καμάου).

Ατρόμητος: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος (46’ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο (46’Κλωναρίδης)– Χαρίσης (71’ Ντένιτς), Σάλομον, Μουνίθ – Κουλούρης, Μπεντινέλι (71’ Σπιριντόνοβιτς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις