Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1: Πρώτη νίκη στα play out

Superleague 1, ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1: Πρώτη νίκη στα play out
Intime.gr

Μετά από 3 ήττες και μία ισοπαλία, ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play out και, μάλιστα, εκτός έδρας, επί του ΟΦΗ με 1-0, στο εναρκτήριο ματς της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες μετά τον παρθενικό του βαθμό στα play out της Superleague 1, ο Παναιτωλικός πήρε και την πρώτη του νίκη στη διαδικασία, επικρατώντας εκτός έδρας του ΟΦΗ με 1-0 και φτάνοντας τους 36 βαθμούς. Την ίδια στιγμή, οι Κρητικοί γνώρισαν τρίτη σερί εντός έδρας ήττα στο μίνι πρωτάθλημα και παρέμειναν στους 41 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” ξεκίνησε με καλό ρυθμό, αλλά στη συνέχεια… έπεσε αρκετά, με αποτέλεσμα να δούμε λιγοστές φάσεις. Ο ΟΦΗ έδειξε να έχει περισσότερη επιθετική διάθεση από τον Παναιτωλικό και στο 17 πέτυχε γκολ με τον Λάμπρου, που όμως ακυρώθηκε από τον επόπτη και το VAR (εκτεθειμένος μετά το σουτ του Λουίς Φελίπε και την επέμβαση του Ανέστη).

Ο ΟΦΗ έδειξε διάθεση να αντιδράσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν και πάλι… δίχτυα (78′) με τον Κορνέλιους, τέρμα που ακυρώθηκε από το VAR, αφού ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα και να πάρουν το βαθμό, με τον Νέιρα να μην μπορεί να σκοράρει από καλό σημείο, μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις