Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Superleague 1: Οι γκάφες των τερματοφυλάκων στο Παναθηναϊκός – Βόλος κι Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Superleague 1: Οι γκάφες των τερματοφυλάκων στο Παναθηναϊκός – Βόλος κι Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Η Κυριακή (26/9) φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα των τερματοφυλάκων στη Superleague 1, καθώς οι γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου έκαναν “δώρα” στους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες έβαλαν γερές βάσεις νίκης, κάνοντας το 0-2 στο 23ο λεπτό. Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε τη σέντρα-σουτ από τα δεξιά, με τον Παπαδόπουλο να έχει τραγική αντίδραση. Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων έχασε ουσιαστικά την μπάλα μέσα από τα  χέρια του, εκείνη πέρασε στη συνέχεια κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα.

Σε κακή μέρα βρέθηκε κι ο τερματοφύλακας του Βόλου, Κλέιμαν, στην αναμέτρηση των Θεσσαλών με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Από λάθος του γκολκίπερ του Βόλου, ο Παναθηναϊκός άνοιξε με το “καλημέρα” το σκορ, με τον Καρλίτος να κλέβει την μπάλα από τον Κλέιμαν και να κάνει το 1-0.

Να σημειωθεί ότι γενικότερα η άμυνα του Βόλου βρέθηκε σε κακή μέρα, μιας κι από νέο λάθος των Θεσσαλών, ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0, “καθαρίζοντας” από νωρίς την υπόθεση νίκη στη Λεωφόρο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις