Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του (23/10/26, 21:15, Live από το Newsit.gr) το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στη Euroleague και ο Γιαν Μοντέρο θα “παλέψει” για να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς.
Παρά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Γιαν Μοντέρο έπαιξε με ενοχλήσεις στο ματς και στη συνέχεια δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Βίκο Ιωαννίνων, κάνοντας πλέον θεραπεία στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.
Ο Δομινικανός γκαρντ αντιμετωπίζει προβλήματα σε αστράγαλο και γόνατο, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην 7η αγωνιστική της Euroleague. Η συμμετοχή του αναμένεται να κριθεί πια την τελευταία στιγμή και ανάλογα με το πως θα αισθάνεται στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας του.