Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Αγρίνιο

Superleague 1, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Αγρίνιο

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague 1.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους Αγρινιώτες να φτάνουν τους 33 πόντους και να σώζονται και μαθηματικά. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στους 40 πόντους και είναι 8ος.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε τη φοβερή παράδοση που έχει κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε τα 14 παιχνίδια χωρίς ήττα κόντρα στους Αγρινιώτες, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της για να φύγει με το διπλό από το Αγρίνιο. 

Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι από τα τέσσερα των πλέι άουτ που ο Αστέρτας Τρίπολης δεν δέχεται γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόσα (Μάρτενσον 95′), Ντουάρτε (Βαρόνε 82′), Ντίας (Μπαρμπόσα 70′), Βέργος (Μπελεβώνης 95′).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλά, Αλβάρες, Μουνάφο (Ιγκλέσιας 82′), Σανταφέ (Βαλιέντε 46′), Τιλίκα (Κρεσπί 32′), Σίτο, Ριέρα (Μπαράλες 64′), Μπενίτο (Κανελλόπουλος 64′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις