Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1, Παναιτωλικός – Βόλος 0-0: Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Superleague 1, Παναιτωλικός – Βόλος 0-0: Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε το ματς του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Superleague 1 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να απομακρύνονται ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. 

Ισόβαθμοι στην ένατη θέση της Superleague 1 παραμένουν Παναιτωλικός και Βόλος, μετά το μεταξύ τους 0-0 στο γήπεδο του Αγρινίου, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες, που είχαν από ένα δοκάρι, περιμένουν πλέον τα πλέι-άουτ, χωρίς όμως να απειλούνται ουσιαστικά με υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, απείλησαν στο 10΄ με σουτ του Μεντόσα που δεν βρήκε στόχο, είχαν δοκάρι στο 41΄ σε κεφαλιά του Νταγκό και άλλη μία καλή ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους, με κεφαλιά του Καρέλη που έφυγε άουτ. Ο Βόλος στο διάστημα αυτό είχε να αντιπαρατάξει μόνο τη φάση του 29ου λεπτού, όταν ο Ορόζ δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή στο γύρισμα του Φαν Βέερτ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο μέρος με τον Φαν Βέερτ, το κοντινό σουτ του οποίου όμως δεν ήταν καλό και έδωσε την ευκαιρία στον Ανέστη να μπλοκάρει. Ο Ντουάρτε πήγε να βάλει ένα καταπληκτικό γκολ στο 70΄ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε εξίσου εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στα τελευταία λεπτά χάθηκαν διαδοχικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο 90΄ η προβολή του Φαν Βέερτ στο 90΄ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαλής σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Φερνάντες πριν σκοράρει και, στην αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Καρέλης είδε την προσπάθειά του να περνά δίπλα από την εστία του Βόλου.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μάρτενσον, Μεντόσα (82΄ Βέργος), Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Καρέλης, Λάρσον, Φλόρες, Νταγκό (72΄ Ντίας), Μόρσεϊ (33΄ Ντουάρτε)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα (46΄ Μπαρτόλο), Σοάρες, Τσοκάνης, Ορόζ (81΄ Νίνης), Φερνάντες, Κορέα (46΄ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις