Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Επιστροφή Μπαρτ Σένκεφελντ στην αποστολή του Τριφυλλιού

Superleague 1, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Επιστροφή Μπαρτ Σένκεφελντ στην αποστολή του Τριφυλλιού
ΦΩΤΟ intime

Μετά από σχεδόν 6 μήνες, ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην 9η αγωνιστική της Superleague 1.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στην προετοιμασία του καλοκαιριού και με δεδομένη την απουσία του Πούγγουρα, βρήκε θέση στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της Λεωφόρου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (7/11, 19:30).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις