Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1: Το πρόγραμμα Λαμίας και Απόλλωνα Σμύρνης στα play out στη «μάχη» για το μπαράζ παραμονής

Superleague 1: Το πρόγραμμα Λαμίας και Απόλλωνα Σμύρνης στα play out στη «μάχη» για το μπαράζ παραμονής
Intime.gr

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης συγκεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον στα play out της Superleague 1, σχετικά με το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας και ποια θα προσπαθήσει να παραμείνει στα “σαλόνια”, μέσω του μπαράζ.

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης έχουν διαφορά μόλις δυο βαθμών, με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά να έχει την ψυχολογία με το μέρος της.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταφέρει να πετύχει δυο σερί νίκες στις τρεις αγωνιστικές των play out (ξεκίνησε με ήττα) ενώ η Λαμία ΄χει δυο σερί ήττες, αν και μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα νικηφόρα. Οι δύο ομάδες έχουν ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν τον Ατρόμητο(12ος με 30 βαθμούς).

Η Λαμία δείχνει να έχει λίγο πιο δύσκολο πρόγραμμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει μπροστά της και τον “τελικό” στο “Γ. Καμάρας”.

Οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για να πάρουν την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να “παλέψουν” για την παραμονή σε μπαράζ με τον “δεύτερο” της Super League 2, δηλαδή την ομάδα που θα ηττηθεί στα μπαράζ ανόδου της δεύτερης κατηγορίας.

Το πρόγραμμα της Λαμίας

Λαμία – Ιωνικός

Αστέρας – Λαμία

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Λαμία – Ατρόμητος

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης

Η βαθμολογία των play out

ΟΦΗ 40

Αστέρας 39

Βόλος 34

Ιωνικός 33

Παναιτωλικός 32

Ατρόμητος 30

Λαμία 21

Απόλλων Σμύρνης 19

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις