Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 2: Αναβλήθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού Β’, στον «αέρα» το Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’

Superleague 2: Αναβλήθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού Β’, στον «αέρα» το Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’
Intime.gr

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β΄ με την ΑΕΚ Β΄ οδεύει προς αναβολή, την ώρα που ο αγώνας Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 08.12.2021.

Την αναβολή του αγώνα Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β’ της 2ης αγωνιστικής της Superleague 2, ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (13-14/11). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει αίτημα για αναβολή λόγω της απουσίας αρκετών παικτών για υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί εμβόλιμα στις 8 Δεκεμβρίου.

Στον… αέρα όμως φαίνεται πως είναι το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Β’ και ΑΕΚ Β’, που ανακοινώθηκε να γίνει στη Λεωφόρο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το αίτημα που κατέθεσε η πλευρά της Ένωσης, λόγω του γεγονότος ότι διαθέτει στις τάξεις της πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές με τις Εθνικές μας ομάδες. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην πλευρά του “τριφυλλιού”, με τέσσερις του παίκτες.

Ο κανονισμός δίνει την δυνατότητα σε μια ομάδα να κάνει σχετικό αίτημα αναβολής παιχνιδιού αν έχει πέντε και άνω παίκτες, με την ΑΕΚ να κάνει χρήση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις