Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 2: Αναβολή πριν από τη σέντρα

Superleague 2: Αναβολή πριν από τη σέντρα

Η σέντρα της Superleague 2 ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00, ωστόσο η πρεμιέρας του πρωταθλήματος αναβλήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό.

Απίθανα πράγματα στη Superleague 2. Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένη η σέντρα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι όμως περίπου τρεις ώρες πριν από το πρώτο σφύριγμα, αποφασίστηκε η αναβολή της πρώτης της αγωνιστικής στο έκτακτο Δ.Σ. της λίγκας.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το Σάββατο, αποφασίστηκε να αναβληθούν οι αγώνες της πρεμιέρας, την ώρα που όλες οι ομάδες ήταν έτοιμες να αγωνιστούν.

Όλα αυτά λόγω της δικαίωσης της Ζακύνθου στο Διαιτητικό δικαστήριο. Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε κοινοποιήσει εξώδικο στη Λίγκα το βράδυ της Παρασκευής (29/10) και ζητούσε την αναβολή των αγώνων.

Η Ζάκυνθος θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα, όπως και η Καβάλα. Η πρώτη θα συμμετάσχει στον Νότιο όμιλο και η δεύτερη στον βόρειο, ενώ θα γίνει φυσικά νέα κλήρωση! Πλέον ο κάθε όμιλος έχει 17 ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει και ρεπό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις