Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Superleague 2: Ξανά ήττα για τον ΠΑΟΚ Β’ που έμεινε με 9 παίκτες – Πρώτες απώλειες για Ολυμπιακό Β’ και ΑΕΚ Β’

Superleague 2: Ξανά ήττα για τον ΠΑΟΚ Β’ που έμεινε με 9 παίκτες – Πρώτες απώλειες για Ολυμπιακό Β’ και ΑΕΚ Β’
ΦΩΤΟ Intime

Χωρίς νίκη έμεινε ο ΠΑΟΚ Β’ μετά από 4 αγωνιστικές στη Superleague 2, αφού ηττήθηκε 1-2 από την Βέροια, σε ένα επεισοδιακό ματς που οι «ασπρόμαυροι» το ολοκλήρωσαν με 9 παίκτες και οι φιλοξενούμενοι με 10. Ο Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ενώ «κόλλησε» στο 0-0 η ΑΕΚ Β’ με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. 

Πρώτη στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 παρέμεινε η Βέροια που με ανατροπή, επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ 2-1 εκτός έδρας. Γιακουμάκης στο 23′ και Πασάς (πεν.) στο 28′ ανέτρεψαν το 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το 2ο λεπτό με πέναλτι του Πανίδη. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 51 λό

γω αποβολής του Σαλαμούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με 9 από το 86′ όταν ο Ταχάτος αποβλήθηκε επειδή ο ρέφερι του καταλόγισε πως έκανε θέατρο. Στο 78′ είχε αποβληθεί για την Βέροια ο Πεταβράκης.

Σε ένα συναρπαστικό ματς στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με τέρμα του Νίκολιτς στο 29′, οι Λαρισσαίοι έκαναν την ανατροπή με Ζιάκα (75′) και Γιαννίτση (86′), προετοιμάζοντας τους Πειραιώτες για την πρώτη φετινή ήττα. Ωστόσο, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Ιμπαγάσα με τον Μαρίνο.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Βόρειος όμιλος

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 
Καβάλα-Ξάνθη 0-6
Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 3-1
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου 3-2
ΠΑΟΚ Β’-Βέροια 1-2
Τρίκαλα-Ηρακλής 0-0

ΑΕΛ -Πανσερραϊκός 2-0
Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β’ 2-2

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021
Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: Θεσπρωτός

Στο Νότιο Όμιλο την πρώτη της απώλεια βαθμών είχε η ΑΕΚ Β’ που «κόλλησε» στη λευκή ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πήραν Καλαμάτα και Κηφισιά, με την «Μαύρη Θύελλα» να κάνει… σεφτέ στις νίκες στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκη και την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας να επιστρέφει στα τρίποντα με το διπλό επί του Αστέρα Βλαχιώτη. Τέλος μεγάλη νίκη πήρε η Καλλιθέα επί του Αιγάλεω (1-0) στο αθηναϊκό ντέρμπι της αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 (15:00)
Καραϊσκάκης-Καλαμάτα 0-1
Εργοτέλης-ΑΕΚ Β’ 0-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Κηφισιά 0-1
Διαγόρας-Επισκοπή 1-0
Χανιά-Ρόδος 2-2
*Ζάκυνθος-Λεβαδειακός ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
ΟΦ Ιεράπετρας-Ηρόδοτος 1-1
Καλλιθέα-Αιγάλεω 1-0

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β’

*Η Ζάκυνθος δικαιώθηκε σήμερα (24/11) για την έφεση που είχε καταθέσει και τελικά θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Superleague 2 από την επόμενη αγωνιστική. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις