Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Superleague 2, Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’: Δείτε τον αγώνα σε Live Streaming

Superleague 2, Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’: Δείτε τον αγώνα σε Live Streaming
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός Β’ ηττήθηκε 0-2 την ΑΕΚ Β’ για τη 2η αγωνιστική της Superleague 2 στο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου. 

Με ένα γκολ tου Κοσίδη στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ Β’ έωαλε βάσεις για το τρίποντο, που σφραγίστηκε με τον Γιούση στις καθυστερήσεις και έφυγε νικήτρια από τη Λεωφόρο όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό Β’ για την 2η αγωνιστική της Superleague 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» ο Μιχάλης Μπακάκης που μοίρασε τις δύο ασίστ στα γκολ της ομάδας του. 

 

Ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ για την Ένωση, που βρίσκεται στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου, στο μηδέν και χωρίς γκολ έμειναν οι «πράσινοι», που μέσα σε όλα είδαν και τον Σένκεφελντ να τραυματίζεται  ξανά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός Β’ (Βονόρτας): Ξενόπουλος – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (36’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης – Ενγκμπακοτό (82’ Τουρκοχωρίτης), Θεοχάρης (82’ Ρόμπι), Καρβούνης, Ηλιάδης (69’ Κούτσιας) – Τσιριγώτης (82’ Ματσαδές), Σέχου

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ – Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης (76’ Αρβανίτης) – Ραντόνια (87’ Σταμούλης), Μπάμπης (68’ Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς – Γιούσης, Γέβτιτς (76’ Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης (87’ Ιατρούδης)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις