Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague 2: Στον βόρειο όμιλο οι ομάδες Β’ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Superleague 2: Στον βόρειο όμιλο οι ομάδες Β’ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε ο καταρτισμός των ο καταρτισμός των δύο ομίλων της νέας Superleague 2. Ξεκαθάρισε η παρουσία των Β’ ομάδων των “μεγάλων” της Superleague

Το νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 θα κάνει “σέντρα” στις 10 Οκτωβρίου και την Τρίτη (21.09.2021) οι ΠΑΕ της κατηγορίας χωρίστηκαν σε δυο ομίλους, Βόρειο και Νότιο.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, η Β’ ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι εκείνη που θ’ ακολουθήσει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στον Βόρειο όμιλο.

Το ίδιο θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό Β’ την επόμενη σεζόν (θα πάρει τη θέση των “ερυθρόλευκων” στον Βόρειο όμιλο), ενώ τη σεζόν 2023/24 θα μετακομίσει η ΑΕΚ Β’. Στον Νότιο όμιλο θα βρίσκονται οι Ολυμπιακός Βόλου και Καραϊσκάκης Άρτας

Να αναφέρουμε ότι το κενό που υπήρξε μετά τη δήλωση συμμετοχής του Πανιωνίου στη Γ’ Εθνική, θα καλυφθεί από τον Ασπρόπυργο, εφόσον η συγκεκριμένη ομάδα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στα… αξιοσημείωτα του καταρτισμού τον δυο Ομίλων -λόγω γεωγραφικού προσδιορισμού- είναι ότι Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕ Καραϊσκάκης «κατέβηκαν» στο Νότο.

Βόρειος όμιλος: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Πιερικός, ΠΑΟΚ Β, Ηρακλής, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Β.

Νότιος όμιλος: Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις