Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Mετατέθηκε η τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος – “Πάνω απ’ όλα οι αθλητές” το μήνυμα Αυγενάκη

Superleague: Mετατέθηκε η τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος – “Πάνω απ’ όλα οι αθλητές” το μήνυμα Αυγενάκη
ΦΩΤΟ Intime

Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα (30/3) τηλεδιάσκεψη της Superleague, στην οποία θα συζητηθούν τα σενάρια για την τύχη της φετινής σεζόν, μετατέθηκε για το τέλος της εβδομάδας. Με γνώμονα το συμφέρον των αθλητών πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις, το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Για το τέλος της εβδομάδας, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα μέρα και ώρα, μετατέθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Superleague, όπου αναμένεται να συζητηθούν τα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν ή και τη ματαίωσή της, αναλόγως πάντα πως θα εξελιχθεί το ζήτημα ε τον κορονοϊό.

Την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, με αποδέκτες όλες τις ομοσπονδίες και λίγκες, όπου τόνισε πως κάθε απόφαση θα παρθεί μετά από συζήτηση με τους αθλητές και με γνώμονα την υγεία τους και το συμφέρον τους.


“Προτεραιότητα έχουν πάντοτε οι αθλητές. Στρατηγική μου εξ αρχής. Συνεχής η επικοινωνία με τους Συνδέσμους τους & η συνεργασία με Ομοσπονδίες, Λίγκες. Ο,τι ενέργειες γίνουν θα είναι σε πλήρη συνεννόηση. Ερήμην τους δεν θα αποφασιστεί τίποτα”, έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις