Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Απαλλάχθηκε η ΑΕΛ, θα οριστεί το ματς στη Λαμία

Superleague: Απαλλάχθηκε η ΑΕΛ, θα οριστεί το ματς στη Λαμία
Intime.gr

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΛ. Ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague… απάλλαξε τους «βυσσινί» για την υπόθεση με τα ανακληθέντα δελτία, γεγονός που τους είχε ωθήσει στο να μην κατέβουν στον αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της Λαμίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κρίθηκε έτσι αθώα και από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, κάτι που σημαίνει πως το ματς με τη Λαμία στη Φθιώτιδα θα οριστεί ξανά από τη διοργανώτρια, για να διεξαχθεί.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

«ΠΑΕ ΑΕΛ:«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση  ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις