Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague: Δ.Σ για την οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ – Αναβολή στην πρεμιέρα της Superleague 2

Superleague: Δ.Σ για την οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ – Αναβολή στην πρεμιέρα της Superleague 2
Intime Αρχείο

Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιήσει η Superleague με κύριο θέμα την οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Την ίδια στιγμή αποφασίστηκε η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague 2 και η μετάθεσή της για τις 7 Νοεμβρίου.

Την προσεχή Τρίτη (27/10) η διοργανώτρια αρχή της Superleague θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης ώστε να συζητηθούν περαιτέρω οικονομικά μέτρα ενίσχυσης των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε τους πάντες. 

Η ανακοίνωση της Superleague

“Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27/10/2020 στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού, προς αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

2/ Διάφορα”.

Νέα αναβολή θα υπάρξει στην έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα κατά τη σημερινή (22/10) τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εκκίνηση του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 7 Νοεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα αργότερα από τον προηγούμενο προγραμματισμό. Όπως διαρρέεται, αιτία της νέας καθυστέρησης είναι το αδιέξοδο που έχει προκύψει στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το οποίο θεωρείται ζωτικής σημασίας για τις ΠΑΕ της Super League 2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις