Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Superleague: Επικίνδυνη έξοδος της ΑΕΚ στα Γιάννινα και “μάχη” στην Τρίπολη

Superleague: Επικίνδυνη έξοδος της ΑΕΚ στα Γιάννινα και “μάχη” στην Τρίπολη

Λειψός και… κουτσουρεμένο είναι και το κυριακάτικο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague, καθώς περιέχει μόλις δύο ματς, με ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί -λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους- οπότε στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague σήμερα (25/10) έμειναν μόλις δύο ματς.

Την αυλαία ανοίγει στις 16:00 ο Αστέρας Τρίπολης που υποδέχεται τον ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Οι Αρκάδες θέλουν να συνεχίζουν τις νίκες, μετά το διπλό επί της ΑΕΛ και να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ οι Κρητικοί από την πλευρά τους θέλουν να ξεπεράσουν το “σοκ” της ισοφάρισης στο 94′ από τον Παναθηναϊκό και να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί πάντως έχουν αρκετά προβλήματα καθώς θα αγωνιστούν χωρίς τους Στάϊκο, Μαρινάκη, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Νέιρα και Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδη που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους. Ντεμπούτο πάντως αναμένεται να άνει ο Ντε Γκουζμάν.

Στις 20:30 ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ στα Γιάννινα. Η Ένωση, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Μπράγκα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα άφησε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή τον Τσγκρίνσκι λόγω ενοχλήσεων, όπως και τους Γκαρσία, Σιμάνσκι, Αλμπάνη, Σιμόες και Σαρδέλη που είναι ανέτοιμοι. Μπακάκης και Ινσούα ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του, έχει δείξει μέχρι στιγμής πόσο “σκληροτράχηλο” σύνολο είναι, καθώς έχει πάρει βαθμούς από Άρη (εκτός έδρας) και Ολυμπιακό (εντός έδρας) μεταξύ άλλων, αν και σήμερα ο Σάντι Κριζμάν, που αποτελείς έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις