Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Επικό διπλό «σωτηρίας» από τη Λαμία (video)

Superleague: Επικό διπλό «σωτηρίας» από τη Λαμία (video)
ΦΩΤΟ intime

Η Λαμία βρέθηκε να χάνει στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, αλλά με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 2-1 και έκανε σημαντικό “βήμα” για τη σωτηρία της στη Superleague.

Οι Γιαννιώτες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς, όντας επικεντρωμένοι και στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά προηγήθηκαν στο ματς μόλις στο 10ο λεπτό, με γκολ του Μπρένερ.

Οι Λαμιώτες έδειχναν “εγκλωβισμένοι” στη συνέχεια στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 47′, ο Τζανετόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος ανέλαβε στη συνέχεια το ματς και αφού πρώτα είδε το δοκάρι να τον σταματάει στο 73′, βρήκε τελικά το γκολ της νίκης μετά από ασίστ του Βασιλακάκη στο 82′ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Λαμία πήρε έτσι τη νίκη και βρέθηκε στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λάρισα, που είναι αυτή τη στιγμή, στη θέση για τα μπαράζ. Δεύτερος στα play out, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του, ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62΄Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν (23΄Πήλιος), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (84΄Λιάσος), Ελευθεριάδης, Καρτάλης (62΄Παμλίδης), Μιλιντσεάνου.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (76΄Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (88΄ Γκούγκα), Καραμάνος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις