Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: Η φιέστα τίτλου στο «Καραϊσκάκης» και η τελευταία ελπίδα στο «Βικελίδης»

Superleague: Η φιέστα τίτλου στο «Καραϊσκάκης» και η τελευταία ελπίδα στο «Βικελίδης»
Intime.gr

Τα play off της Superleague συνεχίζονται με την 9η αγωνιστική τους. Τα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν για συγκεκριμένους λόγους.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», σε μια.. πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα γίνει στις 22 Μαΐου.

Η αναμέτρηση έχει ξεχωριστή σημασία για τους «ερυθρόλευκους», αφού μετά την ολοκλήρωση της θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τίτλου του φετινού πρωταθλητή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι άδειο λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού, ωστόσο οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν πουλήσει πάνω από 20.000 εικονικά εισιτήρια προκειμένου να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη, με το «τριφύλλι» να παίζει στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι.

Μπορεί η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ να έδωσε το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο» στην Ένωση, αλλά φαίνεται πως ακόμα και τώρα υπάρχει… ελπίδα για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να υπερκαλύψει μια διαφορά έξι βαθμών από τον Άρη. Οι κίτρινοι βρίσκονται κατηγορούμενοι για ένα ζήτημα πλαστογραφίας με την εισήγηση από τους αρμοδίους να είναι για αφαίρεση έξι βαθμών, η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για την κατηγορία αυτή. Αυτή τη στιγμή, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο +7 και… βολεύονται και με ισοπαλία.

Στο τρίτο ματς της ημέρας για την 9η αγωνιστική των play off, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την «πληγωμένη» από τραυματισμούς ΑΕΚ και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα. Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, μετά την εξασφάλιση ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», η Ένωση θα τα δώσει όλα τις τελευταίες αγωνιστικές, για να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της ημέρας με τα ματς να κάνουν «σέντρα» στις 19:30

Άρης – Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις