Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Superleague, Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Superleague, Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Intime.gr

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λαμίας και έμεινε… ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στη Superleague. Με παίκτη λιγότερο έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι.

Με τη νίκη αυτή, ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την Λαμία.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις και τον Απόλλων Σμύρνης να ανοίξει το σκορ στο 29′. Μετά από σέντρα του Ντεντάκη από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης νίκησε τον Αντέτζο στο αέρα και με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας για το 0-1..

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (51′). Ο Παμλίδης πήρε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, βρήκε τον χώρο και νίκησε τον Γκαραβέλη για το 0-2.

Η Λαμία προσπάθησε να βγάλει… αντίδραση και στο 69′ είδε το VAR να συμβουλεύει τον διαιτητή και να αλλάζει την κίτρινη κάρτα του Ντεντάκη σε κόκκινη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να… μπουν στο ματς και στο 90′ κέρδισαν πέναλτι, για ανατροπή του Μανούσου. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν εύστοχος από τη “βούλα” μειώνοντας στο 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις