Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Νίκη εξάδας για τους Αρκάδες

Superleague, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Νίκη εξάδας για τους Αρκάδες
Intime.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες, φεύγοντας με το “διπλό” από την έδρα της Λαμίας (2-0), σε εξ αναβολής ματς για την 22η αγωνιστική της Superleague και διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στην… ουρά της βαθμολογίας παρέμειναν οι γηπεδούχοι.

Με τη νίκη αυτή -και έχοντας ένα παιχνίδι στα… χρωστούμενα- ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 35 βαθμούς και την 6η θέση. Από την άλλη, ο “κατήφορος” της Λαμίας συνεχίζεται και με την 5η σερί ήττα της (18 βαθμοί) τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο στη μάχη της παραμονής.

Οι δυο ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν ρυθμό, με την αναμέτρηση να μην έχει φάση για περίπου τριάντα λεπτά. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ελαφρά υπεροχή και μέσα σε ένα τρίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” το “τρίποντο” στην έδρα της Λαμίας.

Στο 34′ η σέντρα βγήκε από τα δεξιά και ο Μπαράλες με κεφαλιά – ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, η Λαμία δέχθηκε νέο “σοκ” (37′). Ο Καπίγια έβγαλε την κάθετη και ο Ριέρα με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους Αρκάδες.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Στο 58′ ο Μπαράλες από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει και στη συνέχεια της φάσης, η Λαμία βγήκε στην αντεπίθεση, ο Τσούκαλος πλάσαρε αλλά δεν κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του Γρηγορίου.

Η Λαμία σκόραρε στο 77′ με τον Μανγκουρά, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του Ελευθεριάδη στην αρχή της φάσης. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι τέλους για να μειώσουν, αλλά το 2-0 δεν άλλαξε.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις