Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague: “Να παίξουμε με κόσμο ακόμα και την ερχόμενη αγωνιστική” είπε ο Κούγιας

Superleague: “Να παίξουμε με κόσμο ακόμα και την ερχόμενη αγωνιστική” είπε ο Κούγιας
ΦΩΤΟ intime

Η Superleague θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη (18/06) με βασικό θέμα και το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής των οπαδών στις κερκίδες, αρχής γενομένης από την τρίτη αγωνιστική των play off και των play out.

Για το γεγονός μίλησε στον Focus ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σχολίασε και την απόφασή του να επιστρέψει η ομάδα του στο Αλκαζάρ, βάζοντας… λουκέτο στην AEL FC Arena.

Οι δηλώσεις του Κούγια

Για την μετακόμιση της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ: “Η ΑΕΛ πηγαίνει οριστικά στο Αλκαζάρ, η ανακατασκευή θα γίνει με δικά μου λεφτά και τα χρήματα αυτά που θα συμψηφιστούν με το ποσό που θα έδινε η πολιτεία για την ανακαίνιση του γηπέδου. Θα βάλουμε καινούργιο χλοοτάπητα, καινούργια αποδυτήρια για να μπορεί το γήπεδο να είναι λειτουργικό. Θα χρησιμοποιούμε μόνο τις 7.000 αυτές που είναι κάτω από το σκέπαστρο, όχι τις απέναντι θύρες. Δεν ήθελα να αλλάξω έδρα, αλλά ήταν η μοναδική λύση για εμάς. Το γήπεδο είναι στο κέντρο της πόλης και όλοι θα έρχονται να στηρίζουν την ομάδα. 2.000.000 έχω δώσει στον Πηλαδάκη για τα προηγούμενα 4,5 χρόνια. Τα χρήματα πήγαιναν στην τράπεζα, όχι σε αυτόν όπως έμαθα”.

Superleague: Αίτημα από Ολυμπιακό και άλλες πέντε ΠΑΕ για την επιστροφή οπαδών!

Για το αυριανό Δ.Σ της Λίγκας για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα: “Να προλάβουμε τις εξελίξεις και μπας και προλάβουμε να παίξουμε με κόσμο ακόμα και τα παιχνίδια της αγωνιστικής που έρχεται. Για αυτό γίνεται το συμβούλιο αύριο, κανονικά έπρεπε να γίνει σήμερα το συμβούλιο. Για να προλάβουμε τόσα για τα ματς του πρωταθλήματος και κυρίως για τα ματς του Κυπέλλου, που ο Άρης και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται περισσότερο. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο. Ήδη στην Σερβία παίζουν με κόσμο κανονικά, για αυτό και εδώ πρέπει να γίνουν αγώνες με κόσμο όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Έχουμε διαρκείας και εμείς είμαστε 4 μήνες χωρίς αγώνες. Ζητάμε μείωση στους παίκτες και κάνουν… επανάσταση. Μην βλέπετε τι γίνεται στον Παναθηναϊκό που έχει χαμηλά συμβόλαια και δεν μπορώ να καταλάβω πως συμφώνησαν σε μείωση 6,5%. Ειδικά από την στιγμή που η Νόβα έκανε μείωση 20% στα συμβόλαια τα τηλεοπτικά. Όταν έχει γυρίσει ο κόσμος στα εστιατόρια, στις καφετέριες και από Δευτέρα ανοίγουν και τα δικαστήρια, όταν ο κόσμος πάει στα πλαζ και τα κρούσματα είναι μηδενικά, γιατί να γίνονται τα ματς χωρίς κόσμο; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι ανοιχτά τα γήπεδα, δεν είναι κλειστά ώστε να υπάρχει κίνδυνος. Στο εστιατόριο είναι 1,5 μέτρο η απόσταση, εμείς ας έχουμε τέσσερα μέτρα απόσταση μεταξύ των φιλάθλων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις