Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Ο ΠΑΟΚ καταθέτει πρόταση για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου

Superleague: Ο ΠΑΟΚ καταθέτει πρόταση για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου

Ο ΠΑΟΚ προβληματίζεται με το γεγονός πως χρειάζεται να ανακοινωθούν τρία κρούσματα κορονοϊού από μια ομάδα, προκειμένου να αναβληθεί μια αναμέτρηση της Superleague, την ώρα που το καλεντάρι έχει λίγες «κενές» ημερομηνίες

Οι ομάδες της Superleague μετρούν καθημερινά νέα κρούσματα κορονοϊού, την ώρα που οι τελευταίες αγωνιστικές έχουν όλο και περισσότερες… απώλειες σε αγώνες.

Αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως ένας αγώνας αναβάλλεται όταν υπάρχουν 3 κρούσματα κορονοϊού σε μία ομάδα.

Στη Superleague ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν… φωνές για μετατροπή του υγειονομικού πρωτοκόλλου (να αλλάξει ο αριθμός των απαραίτητων κρουσμάτων για αναβολή).

Στο… δρόμο αυτό κινείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα στείλει επιστολή στη Λίγκα, ζητώντας να υιοθετηθούν πολλά στοιχεία από το πρωτόκολλο το οποίο έχει σε ισχύ η UEFA.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει καμία «έκπτωση» σε ό,τι έχει σχέση με τα τεστ και τα άλλα μέτρα πρόληψης του ιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις