Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague, ΟΦΗ – Βόλος 2-1: Σε τροχιά play off

Superleague, ΟΦΗ – Βόλος 2-1: Σε τροχιά play off

Μετά από ένα ματς με… τρομερό ρυθμό, ο ΟΦΗ νίκησε τον Βόλο στην Κρήτη (2-1) και έκανε σημαντικό “βήμα”, στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της Supereague. Χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι – Αποβολή για τους φιλοξενούμενους. Μεγάλη επέμβαση του Επασί στο φινάλε.

Με τη νίκη αυτή, ο ΟΦΗ έφτασε τους 32 βαθμούς, όσους έχει και ο 6ος Αστέρας Τρίπολης. Την ίδια στιγμή, ο Βόλος παρέμεινε στους 28 βαθμούς και απομακρύνθηκε κι άλλο από την πρώτη εξάδα.

Παρά την καλή εμφάνιση του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν αποτελεσματικός και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0. Στο 19′ και μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βούρος πετάχτηκε μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής (άστοχη έξοδος ο Κλέιμαν) και με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ των Κρητικών. Στο 33′ και μετά από έξοχη κυκλοφορία της μπάλας, αυτή έφτασε στον Τοράλ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Βόλος -που στο 33′ είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ- μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας άμεσα (51′). Ο Φερνάντες συνέκλινε στο όριο της μεγάλης περιοχής, απέφυγε με προσποιήσεις τον προσωπικό του αντίπαλο και μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ!

Ο ΟΦΗ -πάντως- ανέβασε “στροφές” στη συνέχεια, πλησίασε στο 65′ στο γκολ με το σουτ του Τοράλ και στο 70′ είδε τον Βόλο να μένει με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπαριέντος. Οι Κρητικοί πίεσαν για το γκολ , είχαν στο 81′ δοκάρι με τον Νέιρα και στο 85′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Φεράρι. Ο Κλέιμαν όμως έπιασε την εκτέλεση του Λαμπρου.

Στο 90+2′ ο Βόλος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να φύγει από το “Γεντί Κουλέ” με το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Επασί να νικάει σε τετ-α-τετ τον Ροσέρο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις