Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Superleague, Παναιτωλικός – Ιωνικός 2-2: «Όρθιος» στο Αγρίνιο με «χρυσή» αλλαγή

Superleague, Παναιτωλικός – Ιωνικός 2-2: «Όρθιος» στο Αγρίνιο με «χρυσή» αλλαγή

Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ έπαιξε από τα μισά της επανάληψης με παίκτη λιγότερο. Ο Ιωνικός άντεξε μέσα στο Αγρίνιο και έφυγε με το βαθμό με τον Βαφέα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 90′, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς.

Με το 1-1 στην έδρα του Παναιτωλικού, ο Ιωνικός έφτασε τους 14 βαθμούς και κράτησε σταθερή τη διαφορά του από την ομάδα του Αγρινίου (έχει 12 βαθμούς).

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλά στο ματς και στο πρώτο του τέταρτο είχε δυο πολύ καλές στιγμές στην εστία του Ιωνικού. Στο 3′ ο Ντουάρτε έστειλε -με σουτ- την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 14′ έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Καρέλη, μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Ιωνικός έβγαλε… αντίδραση στη συνέχεια και 20′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Μελισσάς είχε εκπληκτικές επεμβάσεις στην απευθείας εκτέλεση του Άοσμαν και στο σουτ που έπιασε ο Ρομαό, έχοντας πάρει το “ριμπάουντ”.

Τελικά, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (44′). Ο διαιτητής έδωσε παράβαση για μαρκάρισμα του Ρομαό στον Κορνέλιους και ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε έντονα παράπονα από τους φιλοξενούμενους.

Ο Ιωνικός μπήκε στην επανάληψη, πιέζοντας για την ισοφάριση, έχοντας ένα καλό σουτ του Αοσμάν στο 55′. Ο Παναιτωλικός όμως ήταν αυτός που έφτασε στο 2-0, με το υπέροχο πλασέ του Ντουάρτε να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Χουτεσιώτη (68′). Τρία λεπτά μετά, οι Νικαιώτες μείωσαν σε 2-1, με το σουτ του Ντάλσιο.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων δέχθηκε ένα μεγάλο “χτύπημα” στο 75′, αφού ο Ρομαό αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ιωνικό με δέκα παίκτες. Ο Παναιτωλικός είδε στο 78′ τον Μόσρεϊ να αστοχεί ολομόναχος μπροστά από τον Χουτεσιώτη, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη στιγμή να σκοράρει και στο 85′. Έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την τελευταία.. κουβέντα στο ματς. Στο 90′ και λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς, ο Βαφέας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις