Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-0: Ο Κρέσπο του επέκτεινε το σερί

Superleague, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-0: Ο Κρέσπο του επέκτεινε το σερί
Intime.gr

Ο Κρέσπο έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» που… έφτιαξε ο Ατρόμητος μέσα στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη (1-0) στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Superleague και ανέβασε το σερί του στο 12-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Ακυρώθηκε τέρμα του Μπίσεσβαρ με onfield review.

Με τη νίκη αυτή, ο δεύτερος ΠΑΟΚ έφτασε τους 47 βαθμούς και θα περιμένει να δει εάν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ του αφήσει… κάποιο δώρο. Απ’ την άλλη, ο Ατρόμητος έμεινε στους 13 βαθμούς και στο +3 από τον ουραγό, Απόλλων Σμύρνης.

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος είχαν πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους, με τους Περιστεριώτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Κόλμαν, να… πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να μην δέχονται κάποια φάση στην εστία τους. Οι “κυανόλευκοι” ήταν αυτοί που… άγγιξαν το γκολ στο 24′. Ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Ροταριου και μάλιστα στη φάση οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πέναλτι (για χέρι του Κρέσπο μετά την επέμβαση του Έλληνα πορτιέρε), αλλά το VAR δεν έδωσε κάτι.

Η πρώτη σημαντική φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 30′, με τον Αουγκούστο να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από ατομική προσπάθεια του Μιτρίτσα. Ο “δικέφαλος του Βορρά” ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και… ζόρισαν τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ακόμα περισσότερο στην επανάληψη και τελικά έφτασε στο 1-0 με την κεφαλιά του Κρέσπο στο 57′. Λίγα λεπτά αργότερα (65′) ο Γιαννιώτης είπε εντυπωσιακό “όχι” -με το ένα χέρι- στην εκτέλεση φάουλ του Μιτρίτσα.

Οι Θεσσαλονικείς έψαξαν το γκολ και στο 79′ κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπίσεσβαρ, τ’ερμα όμως που ακυρώθηκε στη συνέχεια. Ο διαιτητής εξέτασε τη φάση στο onfield review και έδωσε το επιθετικό φάουλ που έγινε στον Γιαννιώτη, πριν πάει η μπάλα στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό. Να αναφέρουμε ότι ο Έλληνας πορτιέρε είχε νωρίτερα καλές επεμβάσεις στις προσπάθειες που πήγαν προς τη μεριά του.

Το ματς κύλησε προς το φινάλε του, με τον Ατρόμητο να δείχνει διάθεση να επιτεθεί και τον ΠΑΟΚ να μην… ιδρώνει από τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων και να φτάνει στη νίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις