Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Προς αναβολή το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία λόγω κορονοϊού

Superleague: Προς αναβολή το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία λόγω κορονοϊού
Intime.gr

Τα κρούσματα κορονοϊού που προκύπτουν στον Απόλλωνα Σμύρνης φαίνεται πως θα αναβάλουν τον κυριακάτικο (25.10.2020) εντός έδρας αγώνα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” με τη Λαμία, για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Μετά το ΑΕΛ – Άρης, μια ακόμα αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Superleague θα… πάρει αναβολή, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία φαίνεται πως δεν θα γίνει τελικά την Κυριακή (25.10.2020).

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε ανακοινώνει ήδη δύο κρούσματα με COVID 19, ενώ επιβεβαιώθηκε και η πληροφορηση που ήθελε άλλους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και μπαίνουν σε απομόνωση!

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” μετράει αυτή τη στιγμή 4 άτομα θετικά στον COVID 19 (τρεις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του επιτελείου).

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, το αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη για την 6η αγωνιστική θα αναβληθεί. Το πολύ μέχρι αύριο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από  Superleague (ενημέρωση για τον αγώνα).

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις