Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague προς ΕΠΟ: “Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα”

Superleague προς ΕΠΟ: “Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα”
ΦΩΤΟ intime

Ξεκάθαρη θέση πήρε η Superleague απέναντι στην αναδιάρθρωση της κατηγορίας, καθώς με ανακοίνωσή της τόνισε πως σε τέτοιο ενδεχόμενο το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21 δεν θα ξεκινήσει.

Με απόλυτο τρόπο ξεκαθάρισε τη θέση του ο συνεταιρισμός της Superleague, με τις ομάδες να ψηφίζουν κατά της αναδιάρθρωσης (με ψήφους 13-1 και μόνο τον Πανιώνιο να διαφωνεί), ενώ προχώρησε και στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης όπου τονίζει πως αν η ΕΠΟ εγκρίνει την αναδιάρθρωση, τότε οι ομάδες δεν θα κατέβουν να παίξουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Superleague: Όχι στην αναδιάρθρωση, με 14 ομάδες και του χρόνου! Στην ΕΠΟ το… μπαλάκι

Κατά της αναδιάρθρωσης στάθηκαν με προσωπικές τους δηλώσεις,μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ της Superleague, τόσο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όσο και ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η ανακοίνωση της Superleague

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Superleague δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Superleague αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις