Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: Στις «φλόγες» η Θεσσαλονίκη – Επικίνδυνες έξοδοι για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Superleague: Στις «φλόγες» η Θεσσαλονίκη – Επικίνδυνες έξοδοι για Ολυμπιακό και ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Intime

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (13/12) η 12η αγωνιστική της Superleague, με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ να είναι εκείνο που ξεχωρίζει.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις ύστερα από την ολοκλήρωση της παρουσίας τους στους ομίλους του Champions League, που τους βρήκε 3ους και να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Χωρίς τους Φορτούνη, Χασάν, Βαλμπουενά, Βινάγκρε και Μπρούνο ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κρίσιμο ματς που μπορεί να κρίνει τη μοίρα του Μάσιμο Καρέρα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» από την πλευρά της προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον της στη μάχη της παραμονής.

Την ίδια ώρα ο Βόλος θα αναζητήσει μια νίκη στην έδρα του, που θα τον ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Αντίπαλος ο Παναιτωλικός, που η πρώτη του νίκη σίγουρα του έχει τονώσει το ηθικό.

Η αυλαία του προγράμματος κλείνει με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή, ενώ οι «ασπρόμαυροι» να ξεχάσουν ό,τι έγινε στην Ευρώπη και να φτάσουν στην 6η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής.

Tο υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις