Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Στον… αέρα η “σέντρα”! Οι “άστεγες” ομάδες μπλόκαραν την προκήρυξη

Superleague: Στον… αέρα η “σέντρα”! Οι “άστεγες” ομάδες μπλόκαραν την προκήρυξη

Βρισκόμαστε δυο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της Superleague και η “σέντρα” του πρωταθλήματος βρίσκεται στον “αέρα”.

Αναμενόμενη εξέλιξη! Στον “αέρα” βρίσκεται η έναρξη της Superleague για τη σεζόν 2020-21. Η προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, Γενική Συνέλευση, με θέμα συζήτησης της έγκρισης της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (02.09.2020).

Το μπλοκ των ΠΑΕ που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασε και έτσι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία. Συγκεκριμένα, απουσίασαν οι Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΟΚ, με το “δικέφαλο του Βορρά” και τον Παναθηναϊκό να στηρίζουν τις συγκεκριμένες ομάδες (το ίδιο φέρεται να κάνει και η ΑΕΚ). Το “τριφύλλι” έδωσε το “παρών” λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Superleague, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει επίσημη πρόταση από τη Nova στις πέντε ομάδες της Superleague που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο (ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κινούνται πλέον με τα διαδικτυακά τους κανάλια) αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Οι “άστεγες” ΠΑΕ εμφανίζονται διατεθειμένες να τραβήξουν το… σχοινί ,όπως είχαν τονίσει και σε παλιότερη συνεδρίαση. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τετάρτη, δεν αποκλείεται να έχουμε νέα αναβολή Γ.Σ., γεγονός που θα… πάει πίσω τη “σέντρα” του νέου πρωταθλήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις