Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Superleague: Συμφωνία για επιστροφή οπαδών – Η ένσταση του ΠΑΟΚ

Superleague: Συμφωνία για επιστροφή οπαδών – Η ένσταση του ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ intime

Στην τηλεδιάσκεψη της Superleague φαίνεται ότι όλες οι ομάδες συμφώνησαν στην άμεση επιστροφή οπαδών στις κερκίδες, γεγονός που αναμένεται να προταθεί στην κυβέρνηση και τις ιατρικές αρχές.

Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί και σε προηγούμενη σύσκεψη, αλλά στη συνέχεια υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, να ζητήσει ομοφωνία, για να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες, σε περίπτωση κρούσματος του κορονοϊού.

Οι ομάδες της Superleague συμφώνησαν λοιπόν ξανά για την επιστροφή των οπαδών, αλλά υπήρξαν διαφορετικές απόψεις για τον τρόπο που θα συμβεί αυτό. Η πρόταση αφορούσε το “άνοιγμα” των κερκίδων για το 20% των θέσεων σε κάθε γήπεδο, κάτι με το οποίο διαφώνησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ότι η πρόταση είναι άδικη, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει 20.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει λιγότερους οπαδούς στην εξέδρα, από ομάδες με λιγότερα διαρκείας, αλλά μεγαλύτερα γήπεδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις