Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Τα highlights της 7ης αγωνιστικής – Όλα τα γκολ (video)

Superleague: Τα highlights της 7ης αγωνιστικής – Όλα τα γκολ (video)

Δύσκολη νίκη για ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Πρώτο “τρίποντο” για Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και πρώτο “διπλό” για τον ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague, στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία – Συνέχισε… ακάθεκτος ο Ολυμπιακός – Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Άρης με… αυτογκόλ.

Συνολικά 16 γκολ μπήκαν στα ματς της 7ης αγωνιστικής της Superleague, από τα οποία μόνο το ένα έμεινε στην ισοπαλία, ενώ στα τρία είχαμε χορταστικά “διπλά”.

Αν και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» -με αυτογκόλ του Πασαλίδη- σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Superleague. Οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι παραπάνω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Click4more: Βαθμολογία Superleague: “Έπιασε” τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ! Μόνος πρώτος ο Άρης (pic)

Ο Ολυμπιακός έκαμψε -με περισσότερη δυσκολία απ’ όσο θα περίμενε- την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ η ΑΕΚ ζορίστηκε για να νικήσει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (2-1) και παρέμεινε μαζί με τους “ερυθρόλευκους” στη δεύτερη θέση.

Η «εποχή» Γκαρσία στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά πήρε το “τρίποντο” επί του Παναιτωλικού με 3-1 στο Αγρίνιο.

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το… ρόδι στη φετινή Superleague, σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα στην έδρα του… κακού του δαίμονα, της Λαμίας (2-0).

Ισόπαλο 1-1 έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ του Βόλου και της ΑΕΛ, ενώ σπουδαία νίκη στην έδρα του Ατρομήτου πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα (2-0).

Τα αποτελέσματα και τα highlights της 7ης αγωνιστικής της Superleague

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα 0-2

ΝΠΣ Βόλος – Λάρισα 1-1

Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3

ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις