Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Superleague: «Βολεύτηκαν» Παναιτωλικός και Λαμία – Παρέμεινε τελευταία η ΑΕΛ

Superleague: «Βολεύτηκαν» Παναιτωλικός και Λαμία – Παρέμεινε τελευταία η ΑΕΛ
Intime.gr

Μπορεί η «μάχη» των ουραγών (ΑΕΛ – Παναιτωλικός) στα play out να μην έβγαλε νικητή (1-1), αλλά το αποτέλεσμα αυτό βόλεψε τους Αγρινιώτες αλλά και τη Λαμία (1-1 με τον Βόλο).

Δεν μπόρεσε να «ξεκολλήσει» από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα των play out της Superleague. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κερδίσει τη «μάχη» των ουραγών με τον Παναιτωλικό στη Λάρισα κι έτσι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τους Αγρινιώτες (παρέμεινε τελευταία και στο -1).

Την ίδια στιγμή, η Λαμία απέφυγε την ήττα από τον Βόλο μέσα στην έδρα της κι έτσι κράτησε την απόσταση ασφαλείας που έχει από τις άλλες δυο ομάδες (+6 από τον Παναιτωλικό και +7 από ΑΕΛ).

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1

Η ΑΕΛ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 9’. Ο Πινακάς έκανε το «τακουνάκι», η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρασαλίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεση του, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κνετ.

Ο Παναιτωλικός λειτούργησε καλύτερα επιθετικά, σκόραρε στο 30’, αλλά το γκολ του Βέργου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο όμως πριν βγει το πρώτο μέρος (44’), οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε πλάγιο από τα αριστερά, βρήκε τον Ντουρμισάι που έκανε το κοντρόλ και με όμορφη… σεντερφορίσια κίνηση έκανε το 1-0.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (55’) ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση, με τον Βέργο να εκτελεί» για το τελικό 1-1.

Λαμία – Βόλος 1-1

Το πρώτο ημίχρονο στο ΔΑΚ Δαμίας θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Μοναδική αξιόλογη φάση, ήταν αυτή του 14′ από τον Βόλο. Η εκτέλεση φάουλ του Μπουένο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Το ματς δεν είχε.. δραματική βελτίωση στην επανάληψη, με τους δυο προπονητές να προχωρούν και σε αλλαγές προσώπων στις ενδεκάδες τους. Στο 78’ είχαμε τις φωνές των γηπεδούχων για πέναλτι, για πάτημα στον Χατζηστραβό. Ο διαιτητής Φωτιάς όμως δεν έδωσε κάτι, με το… VAR να συμφωνεί.

Στο 85’ ο Άνχελ Λόπεθ πέρασε στο ματς τον Κρητικό. Ο Έλληνας επιθετικός τον δικαίωσε, αφού στο ίδιο λεπτό έκανε το 0-1 «παγώνοντας» το «Αθ. Διάκος». Η Λαμία αντέδρασε άμεσα,, αφού στην επίθεση που έκανε μετά τη «σέντρα» κέρδισε πέναλτι. Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις