Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Σβηστό… διπλό για Αστέρα στον Βόλο

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Χωρίς να εντυπωσιάσει όπως άλλες φορές, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Βόλου με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Υποτονικός ο ρυθμός του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει για το γκολ, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Νίκης Βόλου.

Από το 30′ και μετά όμως η εικόνα του παιχνιδιού βελτιώθηκε, με τους Αρκάδες να έχουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους στο ματς με το σουτ του Μάσα και τους Βολιώτες να… αγγίζουν το γκολ στο 38′, με τον Κοσίτσκι να νικά στο τετ-α-τετ τον Τζιώρα. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ανοίξουν το σκορ πριν πάνε στα αποδυτήρια (45′) με τον Ταΐρη να χάνει τον έλεγχο της μπάλας σε σουτ του Μπακασέτα και να κάνει… δώρο το 1-0 στην ομάδα της Τρίπολης.

Η Νίκη μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, θέλοντας να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, αλλά ο Στάικος Βεργέτης έριξε τους Ουσέρο και Μουνάφο στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κρατήσουν μπάλα και να δώσουν ηρεμία στο παιχνίδι του Αστέρα.

Στο 69′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν το σουτ του Μουζακίτη -από πολύ καλή θέση- πέρασε άουτ, ενώ στο 77′ ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 2-0, με την κεφαλιά του Μάσα να περνά για λίγο έξω. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια, αλλά αυτο΄που κατάφεραν ήταν να δεχθούν το 2-0 από τον Μάσα.

Με την έκτη αυτή νίκη του ο Αστέρας βρλίσκεται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης με 20 βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου παρέμεινε ουραγός με παθητικό 9 ήττες και μόλις 4β, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε