Αθλητικά

Συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ με τη NOVA

Στην Nova μέχρι το 2017 παραμένει και ο ΠΑΟΚ, καθώς η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας με την ψηφιακή πλατφόρμα.

 Η απόφαση του «δικεφάλου του Βορρά» έρχεται ως συνέχεια της απόφασης της διοργανώτριας αρχής της Σούπερ Λίγκας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη Super League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με την πρόταση της Forthnet/Nova περί επέκτασης της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους, ήτοι 2015-16 και 2016-17 και θα συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση. Ως εκ τούτου, σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας, οι ΠΑΕ που συμφώνησαν στην κεντρική διαχείριση είναι 17».

Διαβάστε ακόμα…

Αποχώρησε προληπτικά ο Κατσουράνης

Στέφενς: Να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα

Λόρενς: Φέτος είναι η ευκαιρία μου 

Δύο ενδεκάδες, δύο γκολ ο ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: Ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλύτερος

“Τούρκος” ο Ιτάνζ

Λούκας: Απέρριψα τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια ο Σπυρόπουλος

Καλάιο: Έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ

Θετικό το πρώτο δείγμα του ΠΑΟΚ! Ισόπαλος με την Ανζί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα