Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα Ισπανικά ΜΜΕ: “Μεγαλειώδης Ατλέτικο” και “Adios Μπαρτσελονα” (ΦΩΤΟ–VIDEO)

Τα Ισπανικά ΜΜΕ: “Μεγαλειώδης Ατλέτικο” και “Adios Μπαρτσελονα” (ΦΩΤΟ–VIDEO)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης “πέταξε” εκτός ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ την Μπαρτσελόνα και ο Ισπανικός Τύπος επιφύλαξε αποθεωτικά πρωτοσέλιδα για τους “ροχιμπλάνκος”

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε πως δεν βρίσκεται άδικα στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν, ήταν κατά πολύ καλύτερη των Καταλανών (είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίας), κάτι που το αναγνώρισε ο Τύπος της Ισπανίας

Η μαδριλένικη «Marca» είχε κεντρική φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της τον πρώην Μπλαουγκράνα και νυν παίκτη της Ατλέτικο, Νταβίντ Βίγια, αγκαλιά με τον Κόκε και κεντρικό τίτλο: «Μεγαλειώδης»

Με την ίδια ακριβώς φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της κρεμάστηκε και η As, έχοντας ως τίτλο: «Θάρρος και καρδιά» και στη συνέχεια γράφει: «Πολεμούν σαν αδέρφια και υπερασπίζονται τα χρώματα τους».

Η καταλανική εφημερίδα Sport έδειξε την πικρία της για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, όμως, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Sport κυκλοφόρησε με τίτλο: «Αν πονάει; Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη»!

Η επίσης καταλανική «El Mundo Deportivo», έχει στον κεντρικό της τίτλο το… σκληρό «Adios», μη διστάζοντας να γράψει στο πρωτοσέλιδό της : «Μεγάλη Ατλέτικο».

Διαβάστε ακόμα…

Η Ατλέτικο “ταπείνωσε” την Μπαρτσελόνα! Με ανατροπή η Μπάγερν

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε