Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τεσσάρα η Βραζιλία! – Έστειλε την Ιταλία στην Ισπανία (VIDEO)

Τεσσάρα η Βραζιλία! – Έστειλε την Ιταλία στην Ισπανία (VIDEO)

 Ένα καταιγιστικό 2ο ημίχρονο αποζημίωσε τους 48.000 θεατές την “Αρένα Φόντε Νόβα” του Σαλβαδόρ, που παρακολούθησαν τη Βραζιλία να υποτάσσει την Ιταλία με 4-2 και να καταλαμβάνει την πρωτιά του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και να στέλνει τους “Ατζούρι” πάνω στην Ισπανία στα προημιτελικά.

 Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ντάντε έβαλε μπροστά στο σκορ την Βραζιλία. Το γκολ του Τζιακερίνι στο 51ο λεπτό έβαλε “φωτιά” στο ματς, την οποία ανέλαβε να σβήσει το αστέρι της διοργάνωσης, Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα εκτέλεσε εύστοχα φάουλ, έφτασε τα 23 διεθνή γκολ (και 14 ασίστ) σε 37 ματς με τη “σελεσάο” και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βραζιλία, η οποία έκανε το 3-1 με τον Φρεντ στο 66′ “κλειδώνοντας” τη νίκη.

Οι Ιταλοί μείωσαν με περιπετειώδη τρόπο, όταν σε ένα κόρνερ ο Ουζμπέκος διαιτητής Μπαβσάν Ιρμάτοφ καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά βλέποντας τη φάση να εξελίσσεται και τον Τζιόρτζιο Κιελίνι να σκοράρει, άφησε… πλεονέκτημα για το 3-2.

Ο Φρεντ έδωσε ξανά τη λύση  και με το 5ο φετινό τέρμα του, διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 88′.

ταλία: Μπουφόν, Αμπάτε (30′ Μάτζιο), Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Ακουιλάνι, Μοντολίβο (26′ Τζιακερίνι), Καντρέβα, Ντιαμάντι (73′ Ελ Σαραουί), Μαρκίζιο, Μπαλοτέλι

Βραζιλία: Σέζαρ, Άλβες, Σίλβα, Λουίζ (34′ Ντάντε), Μαρσέλο, Γκουστάβο, Ερνάνες, Χουλκ (76′ Φερνάντο), Οσκάρ, Νεϊμάρ (69′ Μπερνάρ), Φρεδ


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε