Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Tiger Woods: Διαλύθηκε το όχημα του – «Είναι τυχερός που ζει» (video)

Tiger Woods: Διαλύθηκε το όχημα του – «Είναι τυχερός που ζει» (video)

Η τεράστια μορφή του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, είχε σοβαρό τροχαίο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια.

Φαίνεται πως είχε… Άγιο! Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Τρίτης (23/02) ο Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος διακομίσθηκε στο «Ιατρικό Κέντρο Harbour-UCLA» της Καλιφόρνια με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να υποβληθεί σε πολύ λεπτή επέμβαση.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο πιο διάσημος παίκτης στην ιστορία του γκολφ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ντελαπάρισε και προσέκρουσε σε δέντρα, όπως επιβεβαίωσε και η Αστυνομία του Λος Άντζελες.

 

Ο ατζέντης του λίγο αργότερα έκανε γνωστό ότι «…ο Τάιγκερ Γουντς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα. Αυτή τη στιγμή χειρουργείται».

Click4more: Τι έσωσε τη ζωή του Tiger Woods – Η τελευταία εικόνα πριν το σοβαρό τροχαίο

Το τροχαίο καταγράφηκε στις 7:12 π.μ. τοπική ώρα, με την αστυνομία και την Πυροσβεστική να καταφτάνουν άμεσα και να απεγκλωβίζουν τον Αμερικανό «θρύλο» του γκολφ από το αυτοκίνητό του (δεν είχε συνεπιβάτη), δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου που τον διακόμισε στο νοσοκομείο. Η εικόνα του οχήματος του… σοκάρει!

Ο Γουντς υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε από σοβαρή έως αρκετά σοβαρή.

 

Εγκλωβισμένος, ήρεμος αλλά… τυχερός που ζει!

«Είναι τυχερός που ζει». Με αυτή τη φράση περιγράφει αστυνομικός που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο που είχε σοβαρό τροχαίο χθες το βράδυ ο Τάιγκερ Γουντς.

Ο ίδιος αστυνομικός ανέφερε πως ο σπουδαίος γκόλφερ «ήταν ήρεμος και είχε τις αισθήσεις του», παρά το γεγονός ότι ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του. Για να απεγκλωβιστεί οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τσεκούρια για να σπάσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, το οποίο έχει υποστεί «τεράστιες ζημιές».

Ο «θρύλος» του γκολφ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και  σύμφωνα με πηγές του ESPN, η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως ανέφερε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, το ατύχημα συνέβη στην περιοχή μεταξύ των Rolling Hills Estates και του Rancho Palos Verdes, με τον 45χρονο Αμερικανό να απεγκλωβίζεται από το όχημά του από τους διασώστες, οι οποίοι τον έβγαλαν από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του κι αφού χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα απεγκλωβισμού.

Αυτό που φαίνεται πως αποδείχθηκε σωτήριο για τον θρυλικό γκόλφερ ήταν ο αερόσακος, ο οποίος απορρόφησε μεγάλο μέρος απ’ τους κραδασμούς και τα χτυπήματα, όταν το αυτοκίνητό του ντεραπάρισε και κατέληξε εκτός δρόμου.

«Λόγω της κατάστασης στην οποία βρήκαμε το όχημα, δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να βγει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Χένρι Ναρβάες, σύμφωνα με τους «Times». «Τον βοηθήσαμε να βγει από το όχημα. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του και μιλούσε με τους πρώτους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο μαζί με την Αστυνομία» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι χρήσης ουσιών, είτε αλκοόλ είτε ναρκωτικών, μέσα στο αυτοκίνητο του Γουντς.

Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, λόγω των ερευνών. Οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει την αιτία του τροχαίου, ωστόσο, οι «Times» ανέφεραν ότι δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος. Αντιθέτως, ο Γουντς οδηγούσε έχοντας αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο έσπασε το κεντρικό προστατευτικό κιγκλίδωμα και αναποδογύρισε πολλές φορές, προτού σταματήσει εντέλει 30 μέτρα μακριά απ’ το δρόμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις