Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Το ματς της χρονιάς! Απόλλων – ΠΑΟΚ 3-3

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτο ματς έγινε στην Ριζούπολη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο Απόλλων επέστρεψε στο ματς και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίες. Τρομερές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις και για τους δύο που θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο.

Το LIVE του αγώνα

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην βόλεψε καμία ομάδα, όμως ο αγώνας στην Ριζούπολη ήταν εξαιρετικός. Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει τη νίκη, προηγήθηκε με 3-0 όμως ο Απόλλων ισοφάρισε και μάλιστα έχασε απίστευτη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο.

Ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα στη φετινή Σούπερ Λίγκα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην Ριζούπολη. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καταπληκτικός με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος για 40 λεπτά αλλά τον Απόλλωνα να αντιδράει στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κινητικοί, είχαν σε εξαιρετική ημέρα τους Νάτχο, Λούκας και Στοχ και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες.

Στο 16′ ο Σπυρόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Αργυρόπουλο και ο Λούκας Πέρεθ σκόραρε για 8η φορά φέτος.

Ο Στοχ απείλησε στο 23′ αλλά ο Γκόμες τον νίκησε, όμως δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με τον Κατσικά στο 27′. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε την ασίστ του Νάτχο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Σάντσες έριξε στο ματς τον Φαρινόλα αντί του Αργυρόπουλου που τραυματίστηκε και η εικόνα του Απόλλωνα φάνηκε να αλλάζει.

Οι γηπεδούχοι ήταν υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να βρει χώρους και να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις με τον Στοχ.

Ο Απόλλων απείλησε στο 31′ με τον Φαρινόλα και στο 37′ κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου. Ο Πετρόπουλος σκόραρε και έδωσε ώθηση στους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Δεληζήση βρήκε το στόχο και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2.

Ο ΠΑΟΚ που πλήρωσε τα λάθη του στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε στο δεύτερο να είναι πιο προσεκτικός στην άμυνά του. Στην επίθεση παρέμεινε επικίνδυνος όμως οι πολλές τελικές προσπάθειες του Στοχ, του Λούκας και του Χουσεν δεν βρήκαν το στόχο.

Οι παίκτες του Γεωργιάδη έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες με τον Νάτχο να δημιουργεί αλλά τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Απόλλων δεν είχε απειλήσει καθόλου στο δεύτερο μέρος, όμως μία στημένη μπάλα ήταν αρκετή για τους γηπεδούχους. Ο Πετρόπουλος με κεφαλιά στο 86′ έφερε το ματς στα ίσα.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε όπως του άξιζε με δύο εκπληκτικές ευκαιρίες. Στο 92′ ο Κόρμπος έφυγε τετ α τετ αλλά ο Γλύκος τον νίκησε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χούσεν που θα μπορούσε να γυρίσει στον Λούκας, επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση και αστόχησε.

Απόλλων (Λόρενς Σάντσες): Γκόμες, Αργυρόπουλος (29′ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντεμπεργκ, Παντελιάδης (72′ Τσοκάνης), Κόρμπος, Άμπροουζ (57′ Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Ινσαουράλντε, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Νάτχο (89′ Σαλπιγγίδης), Λούκας, Στοχ (73′ Γεωργιάδης), Μάρτενς (62′ Μαντούρο), Χουσέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε