Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το ντέρμπι “αιωνίων” είχε νικητές!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από πολλά χρόνια το ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός άφησε γλυκιά γεύση σε όλους. Οι “πράσινοι” κέρδισαν τις εντυπώσεις, οι “ερυθρόλευκοι” διατήρησαν το αήττητο και η Σούπερ Λίγκα έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει θέαμα.

Το μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 2-2, με τις δύο ομάδες να μένουν για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία, ικανοποιημένες.

Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα έδειξε ότι, πλέον, είναι ανταγωνιστικός. Πίεσε τον αντίπαλό του, είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρη Μαυρία (έγινε ο νεότερος σκόρερ των “πράσινων” σε ντέρμπι “αιωνίων”) και θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο αν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι επιθετικοί του.

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε αλλά διατήρησε το αήττητο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Τζιμπούρ σε ακόμη ένα μεγάλο ματς έδειξε ότι είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια ενώ όσο άντεχε ο Ιμπαγάσα οι “ερυθρόλευκοι” ήταν μπροστά στο σκορ.

Μετά το τέλος του ματς υπήρξαν και οι γκρίνιες. Ο Γιάννης Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, καταγγέλοντας τη φιλοξενία.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής (VIDEOS)

“Μάγεψε” τους κατασκόπους ο Μαυρίας – Τι δήλωσε

Καταγγελίες και επίθεση σε Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου

Ρότσα: Με κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε νικήσει άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε