Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Τον έριξε από την κορυφή

Απίστευτη ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό και τον υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθημα. Το χρυσό γκολ ο Κάμπορα στο 69΄.

Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κυρίως στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα. Το ματς κρίθηκε με τέρμα του Κάμπορα μετά από λάθος της ερυθρόλευκης άμυνας.
 
Δείτε την εξέλιξη του αγώνα

Ζίκο:Μας στοίχισε το λάθος

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Ο Νικοπολίδης φώναξε παρών σε όλες τις περιπτώσεις και κράτησε το μηδέν. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μαρέσκα που έμεινε εκτός αποστολής είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή αφού ο Ντομί δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο ρόλο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Τοροσίδη ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι. Όμως ένα ολέθριο λάθος της άμυνας και του Νικοπολίδη έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Ο Κάμπορα σκόραρε και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. 

Ο Άρης έπιασε την Καβάλα και τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση, ενώ ο Ολυμπιακός που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα έμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. 

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γιάρο, Νασούτι, Ναφτί, Κάλβο (84′ Πίτου Γκαρσία), Πρίττας, Χαβίτο (90′ Ρόβας), Κάμπορα (90΄+ Λαμπριάκος), Κόκε

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος (46′ Τοροσίδης), Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Ντομί, Μήτρογλου, Όσκαρ (69′ Ντιόγκο), Λεονάρντο (64′ Ζαϊρί)

Οι φίλοι του Άρη πριν την έναρξη του αγώνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους θεωρώντας ότι μέσα σε αυτό ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το κόκκινι χρώμα του πούλμαν ήταν αυτό που τους μπέρδεψε…

Δείτε το βίντεο 

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου

1. Παναθηναϊκός        38
2. Ολυμπιακός            36
3. ΠΑΟΚ                       28
4. Αστέρας Τρίπολης  23
5. Καβάλα                     22
   -Πανιώνιος                 22
   -Άρης                          22
8. Εργοτέλης                21
   -ΑΕΚ                           21
10. Ατρόμητος             19
11. Ξάνθη                     17
12. Ηρακλής                15
   -Λάρισα                     15
14. ΠΑΣ Γιάννινα         14
   -Λεβαδειακός            14
16. Πανθρακικός          2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε