Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

UEFA: Οι πιθανές λύσεις για ταυτόχρονη συμμετοχή των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Europa League

UEFA: Οι πιθανές λύσεις για ταυτόχρονη συμμετοχή των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Europa League
Intime.gr

Προβληματισμός επικρατεί στην UEFA για το γεγονός ότι τρεις ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός) θα βρίσκονται στους ομίλους του Europa League.

Όπως επιβεβαίωσε ο media consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, δημιουργείται «πονοκέφαλος» για την ασφαλή διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο Europa League (σ.σ. οι Πειραιώτες αναμένεται να εξασφαλίσουν απόψε το “εισιτήριό” τους)

Ο Ανδρέας Δημάτος αναφέρθηκε στη λύση που θα δοθεί στο σκέλος που αφορά ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και τόνισε πως αναζητείται μια “φόρμουλα” για τις εβδομάδες που ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος ταυτόχρονα με έναν εκ των άλλων δυο.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Σε τρεις από τις έξι αγωνιστικές ημέρες του Europa League δημιουργείται πρόβλημα για την UEFA από την ταυτόχρονη συμμετοχή τριών ομάδων από την ίδια στην ουσία πόλη!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός λόγω χιλιομετρικής απόστασης των γηπέδων τους θα τοποθετηθούν λογικά σε διαφορετικού χρωματισμού ομίλους, που σημαίνει ότι δεν θα παίζουν μαζί εντός έδρας καμία Πέμπτη!

Εκεί που θα πρέπει να δοθεί λύση (πιθανότατα πριν από την αυριανή κλήρωση) είναι στις τρεις αγωνιστικές που θα είναι ο Ολυμπιακός γηπεδούχος ταυτόχρονα με ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις