Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

UFC: Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ στο Hall of Fame

UFC: Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ στο Hall of Fame

Είναι και επίσημα ένας θρύλος του UFC. Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ μπήκε στο Hall of Fame του UFC, περίπου δυο χρόνια μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στις 24 Οκτωβρίου του 2020 στο Άμπου Ντάμπι, ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ έβαλε τέλος σε μια απίστευτη καριέρα στο UFC, όντας αήττητος με 29 νίκες (8 με νοκ-άουτ), απόφαση που πήρε λίγο καιρό μετά το θάνατο του πατέρα του.

Τώρα, το UFC αποφάσισε να τιμήσει τον “αετό”, ανακοινώνοντας πως ο Νταγκεστανός μαχητής θα μπει στο Hall of Fame του αθλήματος.

Η σχετική τελετή θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στο Λας Βέγκας. Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νουρμαγκομέτοβ. “Ο Χαμπίμπ είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχουν αγωνιστεί ποτέ σε επαγγελματικά αθλήματα. Κανείς δεν κυριάρχησε τους αντιπάλους του με τον τρόπο που έκανε ο Καμπίμπ και το να αποσυρθεί αήττητος, ως πρωταθλητής ελαφρών βαρών στον κόσμο είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Θα είναι τιμή να τον εισάγω στο Hall of Fame του UFC αυτό το καλοκαίρι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις