Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βάις, Σαβιόλα και τώρα η Άντερλεχτ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο αλλά με γκολ των Βάις και Σαβιόλα επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις Βρυξέλλες για το κρίσιμο ματς με την Άντερλεχτ.

Το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος βγήκε πολύ καλά διαβασμένος στο ματς και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του Γιαννακόπουλου τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” προσαρμόστηκαν μετά το 20ο λεπτό και δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη το σουτ του Ολαϊτάν που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 35΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Πανιώνιος περίμενε στο μισό γήπεδο, ο Αραβίδης ήταν αρκετά μακριά από τους υπόλοιπους και ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων. Τα κατάφερε στο 61ο λεπτό όταν από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Σαβιόλα ο Βάις με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν μετά από την ωραία προσπάθεια του Ολαϊτάν η μπάλα έφτασε στον Σαβιόλα που πέτυχε το 4ο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το 0-2 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον Ολυμπιακό να κρατάει το μηδέν παθητικό εκτός έδρας και να πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Αραβίδης, Μενδρινός (62′ Λάσνικ), Ντούνης, Γιάννου (69′ Καμπάνταης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (73′ Εντινγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (57′ Στσέποβιτς), Σαβιόλα (78′ Τσόρι Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.

Σέποβιτς: Θέλω να βάλω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό

Τα κρίσιμα ματς για τον Μίτσελ

Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ψεκάστε… σκουπίστε – “Καθάρισε” την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε