Αθλητικά

Wimbledon: Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ νίκησε τον Κρις Γιούμπανκς και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 3-2(6-4, 1-6, 4-6, 7-6, 6-1) σετ του Κρις Γιούμπανκς, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Wimbledon, όπου πιθανότατα θα συναντήσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Μενβέντεφ χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει 2-1 από τον Γιούμπανκς, με τον Ρώσο να δείχνει την μεγάλη βελτίωση που έχει στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να παίρνει μια δύσκολη νίκη, απέναντι στην έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Κρις Γιούμπανκς.

Ο Αμερικανός ο οποίος στον περασμένο γύρο είχε αφήσει εκτός τον Στέφανο Τσιτσιπά, έβαλε αρκετά δύσκολα στον Μεντβέντεφ, με τον Ρώσο ωστόσο να δείχνει γιατί είναι παίκτης της πρώτης πεντάδας.

Σε ένα αγώνα που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, ο Μεντβέντεφ δεν πανικοβλήθηκε όταν βρέθηκε πίσω στα σετ, με τον Ρώσο αθλητή να κάνει την ανατροπή και να παίρνει την νίκη με 3-2.

Αυτός θα είναι ο έκτος major ημιτελικός του, με τον αντίπαλο του κατά πάσα πιθανότητα να είναι το Νο1 στην κατάταξη Κάρλος Αλκαράθ σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Στην αντεπίθεση η πολιτικός από την Παραγουάη με το ρατσιστικό σχόλιο για τον Κιλιάν Εμπαπέ: Απαιτεί συγγνώμη και απειλεί με νομικές ενέργειες για έμφυλη βία
«Επιτίθεσαι στην ιδιότητά μου ως γυναίκας και στην πολιτική μου θέση, ανακάλεσε όσα είπες, τίμησε τη γαλλική σου ιδιότητα του πολίτη και ζήτησέ μου συγγνώμη» αναφέρει η Σελέστε Αμαρίγια
Η Σελέστε Αμαρίγια
FIFA για Μπάλογκαν: «Η κόκκινη κάρτα δεν ανακλήθηκε» – Όλο το σκεπτικό για την υπόθεση σκάνδαλο μετά τον σάλο
Η σχετική ανακοίνωση της FIFA αποτελείται από 871 λέξεις, αλλά παρ' όλα αυτά δεν εξηγεί ουσιαστικά τον λόγο που ουσιαστικά δεν μέτρησε η κόκκινη κάρτα στον επιθετικό των ΗΠΑ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump κρατά μία κόκκινη κάρτα έχοντας δίπλα του τον επικεφαλής της FIFA, Gianni Infantino σε συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο 5