Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Υπάρχει… ζωή στον Πανιώνιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρώτη νίκη μετά από 4 σερί ήττες για τον Πανιώνιο που επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα

Το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος είχε άμεση ανάγκη τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και αυτό πρόσθεσε άγχος στα πόδια τους, κάτι που μεταφράστηκε από την ανορθόδοξη πίεση και τα πολλά γεμίσματα στο πρώτο 20λεπτο. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, κατάφεραν να προηγηθούν με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοβού στο 22΄.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία και απείλησε με τον Ίλιτς στο 31΄και τον Γιάκο στο 40ο λεπτό. Ο Πανιώνιος όμως λίγο έλειψε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, ξανά με φάουλ, αυτή τη φορά του Κούρου, όμως ο Σωτηρίου έδιωξε εντυπωσιακά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ευκαιρία του Λίλα το 49΄, με τον Πανιώνιο να απαντάει με τον Κολοβό στο 55΄. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό, αλλά κατάφεραν να κλειδώσουν το τρίποντο με τον Ντούνη στο 76ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τζημόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΕΡΕΖΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι (92′ Ζαχαράκης), Κολοβός, Ντούνης (90′ Παναγιωτούδης), Γιάννου, Καμπάνταης (67′ Σταυροθανασόπουλος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ):
Σωτηρίου, Λεάντρο (67′ Κίτσου), Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Τζημόπουλος, Ακόστα (59′ Βίλα), Κοροβέσης, Γιάκος (78′ Κρητικός), Ίλιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε