Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Α Bola: “Ο Μίσιτς θα μείνει στον ΠΑΟΚ”

Α Bola: “Ο Μίσιτς θα μείνει στον ΠΑΟΚ”
ΦΩΤΟ intime

Την πρόθεση να κρατήσει τον Γιόζιπ Μίσιτς έχει ο ΠΑΟΚ παρά το πρόβλημα υγείας του Κροάτη χαφ σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική “A Bola”.

Δεδομένη συνεχίζει να θεωρείται η αγορά του Γιόζιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ. Η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola” αναφέρει σήμερα (15/6) πως ο “δικέφαλος του Βορρά” θα καταβάλλει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς επιθυμεί την παραμονή του παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο αύριο (16/6), ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της κύστης στη βουβωνική χώρα, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς της σεζόν.

“Ο Μίσιτς θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα είχε προθεσμία μέχρι τις 20 Μαϊου να καταβάλλει στην Σπόρτινγκ την ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη. Ωστόσο λόγω της επιδημίας του κορονοϊού ζήτησε από τα λιοντάρια έναν ακόμη μήνα περιθώριο για να ενεργοποιήσει την ρήτρα.

Μια εβδομάδα πριν από το τέλος της νέας προθεσμίας η σεζόν για τον Μίσιτς τελείωσε. Ο Κροάτης θα υποβληθεί σε εγχείρηση για την αφαίρεση μιας κύστης από τη βουβωνική χώρα και χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

Από την στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται εμφανίστηκαν κάποιες φήμες ότι ο ΠΑΟΚ πρόκειται να αναιρέσει τη συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Ωστόσο, επίσημη πηγή από τον ΠΑΟΚ, μας ενημέρωσε ότι τίποτα, σχεδόν, δεν έχει αλλάξει.

‘Διατηρούμε αναλλοίωτο το ενδιαφέρον μας για το Μίσιτς’, λένε από τον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την Σπόρτινγκ για να καθοριστούν τα πάντα γύρω από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι διαπραγματευτεί με την Σπόρτινγκ ένα πλάνο αποπληρωμής της ρήτρας. Δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές» βεβαιώνουν από τον ΠΑΟΚ” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις