Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Α.Σ. Άρης: “FIFA και UEFA δεν γίνεται να υπερβαίνουν τους νόμους της Ελλάδας”

Α.Σ. Άρης: “FIFA και UEFA δεν γίνεται να υπερβαίνουν τους νόμους της Ελλάδας”
ΦΩΤΟ intime

Ο ερασιτέχνης Άρης στήριξε επίσημα την ΠΑΕ στην αντιδικία με τη FIFA, η οποία και τιμώρησε με απαγόρευση μετεγγραφών για ένα χρόνο την ομάδα, εξαιτίας παλαιότερων οφειλών.

Ο Άρης προχώρησε τον περασμένο Γενάρη σε μετεγγραφή, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ban από τη FIFA, που θεωρεί ότι οφειλές προς παίκτες από το προηγούμενο ΑΦΜ της ΠΑΕ, μεταφέρονται και στο νέο.

Καρυπίδης: «Δεν μας ξάφνιασε το ban της FIFA – Θα δικαιωθούμε στο CAS”

Ο ιδιοκτήτης των “κιτρίνων”, Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε ότι το ζήτημα θα λυθεί στο CAS και ο Α.Σ. Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και εκφράζει την υποστήριξή του.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης

«Στην παρούσα φάση η ενότητα για το σύλλογο είναι μονόδρομος. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εγγυητής της ενότητας, αποτελεί τη «συγκολλητική ουσία» όλων των Αρειανών και στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για απόδοση δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών για χρέη και υποθέσεις της παλιάς εταιρείας, 13 χρόνια πριν.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να ξεπεράσει το λεπτό θέμα που την ταλαιπωρεί, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό. Παράλληλα, περιμένουμε απ’ όλους τους υπεύθυνους να δείξουν τα αντανακλαστικά τους για να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση, η οποία κακώς βάζει εμπόδια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι αποφάσεις της FIFA ή της UEFA δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας σχετικά με την λειτουργία των ανώνυμων εταιρειών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις