Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σιδερένιους λοστούς»

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σιδερένιους λοστούς»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του πόλο, το οποίο και διεκόπη οριστικά.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για “εισβολή οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο πέριξ της πισίνας, κρατώντας σιδερένιους λοστούς”, ως αποτέλεσμα της ισοφάρισης της ομάδας τους σε 8-8 από 8-6.

Η ενημέρωση από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Οριστική διακοπή υπήρξε στο Game 3 της Γ’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, μεταξύ του ΓΣ Περιστερίου και του ΠΑΟΚ Domus Ergo, στην Αθήνα, λόγω εισβολής οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο πέριξ της πισίνας.

1:18 πριν από την λήξη του παιχνιδιού, και με το σκορ στο 8-8, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδος εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας σιδερένιους λοστούς, έχοντας ως στόχο να φτάσουν στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αυτό έφερε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, και η τύχη του θα κριθεί εκτός νερού.

Για την ιστορία, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 5-5, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo έδειξαν χαρακτήρα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια από το 8-6, με τους Μιλάρντοβιτς και Τόττη να ισοφαρίζουν σε 8-8. Στην συνέχεια με το μομέντουμ και την ψυχολογία να δείχνει ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επέλεξαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι οριστικά.

Αναμένεται το επίσημο φύλλο αγώνα καθώς και η έκθεση της Αστυνομίας. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις