Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης από τον Βοτανικό: «Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού γίνεται επιτέλους πραγματικότητα»

Άδωνις Γεωργιάδης από τον Βοτανικό: «Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού γίνεται επιτέλους πραγματικότητα»
Intime.gr

Σε τρία χρόνια, ο λαός του Παναθηναϊκού θα έχει ένα σύγχρονο γήπεδο, αυτό που του αξίζει” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, από τον Βοτανικό. “Το έργο ξεκινάει, το έργο γίνεται”, τόνισε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο περιθώριο της έναρξης των πρώτων εργασιών στο χώρο που θα γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό και μίλησε για το… όνειρο των φίλων του “τριφυλλιού” που γίνεται πραγματικότητα, αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που θα παίξει το έργο της Διπλής Ανάπλασης στην Αθήνα.

Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, από το 2005 και που δυστυχώς διάφορες καθυστερήσεις το οδήγησαν εδώ, επιτέλους, με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενέργειες όλων των συναρμοδίων υπουργών και βεβαίως του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων -μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων- και με την καλή μας συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων -δήμαρχο κ. Μπακογιάννη- αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός -κ. Γιάννη Αλαφούζο- και τον Ερασιτέχνη, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Πριν από 3 χρόνια, στα τέλη του 2020 υπογράψαμε το αρχικό μνημόνιο που θα μας έφερνε εδώ και σήμερα ξεκινάει το έργο, ώστε σε 3 χρόνια ο λαός του Παναθηναϊκού να έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα, αυτό που του αξίζει. Και ταυτόχρονα, οι Αθηναίοι και οι Έλληνες να απολαμβάνουν μια καινούρια γειτονιά, που σήμερα είναι απολύτως υποβαθμισμένη.

Να γίνεται κάτι το καταπληκτικό για τους κατοίκους της περιοχής και ταυτόχρονα, με μια εξαιρετική αναβάθμιση της Αθήνας και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, -μετά τα εγκαίνια του γηπέδου- με την κατεδάφιση του παλαιού ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού και τη δημιουργία του πάρκου και της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η Διπλή Ανάπλαση θα είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης που έχει γίνει στην Αθήνα εδώ και έναν αιώνα και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που ως συναρμόδιος υπουργούς καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων. Παρά τους δισταγμούς και τις αμφιβολίες, όλα έχουν τηρηθεί βάση χρονοδιαγράμματος.

Όλα πάνε όπως πρέπει, το έργο ξεκινάει. Το έργο γίνεται. Αυτή η Κυβέρνηση δεν είναι για λόγια, είναι για έργα και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά”, ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις